2021-2022 Güz Dönemi Lisans Ders Kayıtları Hakkında

• Sistem Onayı nedeniyle başka ders ekleyemeyen öğrencilerimiz Ders Kayıt Takvimi' nde ilan edildiği üzere Bağımsız Ders Kayıt Günü seçebileceklerdir.
  • 31.08.2021-07-02 gün, sayı ve sıra sayılı Üniversitemiz Senatosu kararı ile, “2021-2022 Eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılında öğrencinin ders programında çakışma görülmesi durumunda, çakışan derslerden birinin uzaktan eğitim yöntemiyle veriliyor olması şartıyla, çakışan en fazla iki dersin seçilebilmesine imkân tanınmasına; alttan alınan ders için devam mecburiyetinin aranmamasına” kararı uyarınca ders almak isteyen öğrencilerimizin  4-5 Ekim 2021 tarih aralığında "Çakışan Ders Eklenmesi İçin Dilekçe Formu" nu doldurmaları ve imzalı olarak (PDF Formatında) aveblm@yildiz.edu.tr adresine e-posta atmaları gerekmektedir. (İlgili tarih aralığının öncesi ve sonrasında gönderilecek olan dilekçeler işleme alınamayacaktır.)
  • Kontenjan veya başka bir sebepten ders seçemeyen öğrencilerimizin 4-5 Ekim 2021 tarih aralığında "Mazeretli Ders Ekle-Sil Dilekçe Formu" nu doldurmaları ve imzalı olarak (PDF Formatında) aveblm@yildiz.edu.tr adresine e-posta atmaları gerekmektedir. (İlgili tarih aralığının öncesi ve sonrasında gönderilecek olan dilekçeler işleme alınamayacaktır.)

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Çakışan Ders Eklenmesi İçin Dilekçe Formu

Mazeretli Ders Ekle-Sil Dilekçe Formu