2021-2022 Bahar Dönemi Lisans Ders Kayıtları Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Lisans öğrencilerinin ders kayıtları için YTÜ ÖİDB tarafından yayınlanan duyuruya alttaki linkten ulaşabilirsiniz:

ÖİDB Duyurusu

Notlar:

- Lisans 1. Sınıf öğrencilerine zorunlu dersler doğrudan sistem tarafından atanmayacaktır. 1. Sınıf öğrencilerimiz de derslerini kendileri sistemden seçeceklerdir.

- Havacılık Elektroniği ile Havacılık Elektrik ve Elektroniği programları yüzde yüz İngilizce olduğundan seçmeli dersleriniz dahil (Seçmeli 1, 2, 3, 4 Dersleri ve Mesleki Seçmeli 1, 2, 3, 4, 5 Dersleri) tüm derslerinizi İngilizce almanız gerekmektedir. Sadece TDB1031 Türkçe 1, TDB1032 Türkçe 2, ATA1031 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve ATA1032 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II derslerinizi Türkçe alabilirsiniz.

Hepinize sağlıklı ve başarılı yeni bir dönem dileriz.

Tüm Duyurular